WIE IS VIVIANNE?

Als interim manager, adviseur en projectmanager heb ik klantrelaties duurzaam geoptimaliseerd.

Ik help opdrachtgevers de relatie met hun netwerk (intern/extern), community en/of klant te verlevendigen. De ene keer volstaat inzoomen op de customer journey en hospitality en hierbij trainingen en beleving optimaliseren. De andere keer zorgen we dat de opdrachtgever op een andere manier met zijn/haar stakeholderveld en netwerk wordt verbonden. Ook hebben we ervaring opgedaan met het beter en effectiever laten werken van teams.

Wij bouwen ambassadeurs voor uw merk, afhankelijk van uw wensen en behoefte.

Organisaties in beweging brengen en goed verbinden met hun interne en externe stakeholders is wat ik het liefst doe. Zowel middels interim management, projectmanagement als advies & coaching

Opdrachten variërend van kennisdelingstrajecten, hospitality trajecten, event-realisatie, community bouwen tot het coachen en begeleiden van team & organisatie.

Persoonlijk, ben ik: charismatisch, open, nieuwsgierig, ondernemend, pro-actief, verbindend, energiek en goed in het aansturen van teams en verkrijgen van resultaat. Daarbij heb ik oog voor de mens, kwaliteit & detail.